Предимствата на онлайн пазаруването

За новото поколение модерни жени онлайн пазаруването представлява огромно облекчение, тъй като те често нямат нито време, нито сили, които да посветят на обиколки по магазините, бутайки се с тълпи от клиенти.

В европейския съюз през 2015  53% от населението от 16 до 74 годишна възраст поръчва стоки или услуги по интернет. Това са данните на Европейския статистически институт Евростат, според който онлайн продажбите надминаха очакванията на аналитиците, а в бъдеще ще продължат да нарастват. Купувачи са най-често британци – 81% , следвани от датчаните – 79%,  жителите на Люксенбург – 78% , германците – 73% , следвани от холандците, финландците и шведите със 71 %. Най-малко купуват през интернет румънците – 11% и българите – 18%.

Онлайн пазаруването за модерните дами

Предимствата на онлайн пазаруването

Онлайн пазаруването представлява голямо улеснение за модерните, самоосъзнати, самостоятелни и прекалено заети дами, които нямат  време да прекарват часове в шопинг  из моловете и по магазините. Друга група модерни жени са тези, които имат достатъчно време за пазаруване, но се наслаждават и на други активности, като предпочитат да прекарват времето си във фризьорските салони, в спа центровете и във фитнес залите и игрищата.

Третата група потребители са тези, които си водят отчет къде и колко харчат като сравняват цените в различни сайтове. Те са голяма част от всички онлайн купувачи, които не само знаят, че времето е пари, но и знаят, че могат да получат повече на някои места и да платят по-малко.

Жителите на като британците и скандинавците, заради продължителните традиции на боравене с карти имат преднина  в пазаруването чрез интернет, докато източните членки имаме притеснения да купуваме онлайн. Новите поколения, които вече се раждат с вродено чувство за компютърно умение са бъдещата са сигурни стабилна група потребители на онлайн услугите. Интернет купуването ще бъде първата опция за набавянето на необходими вещи за това поколение, влюбено в модерните технологии.

Съществуват много сайтове, които ще ви посочат предимствата на онлайн пазаруването – от удобството „от дивана“ до простотата и лекотата, с която се осъществява – само с един клик предметите са достъпни и доставени до домашния адрес в удобно за вас време. Съществуват и предимства, за които не се говори много. Можете да разглеждате стоките спокойно, колкото време искате без да ви досаждат продавачките. Може да завършим общия списък на предимствата със следното описание: „Когато едно нещо стигне на адреса, ще имате чувството, че някой ви е изпратил подарък, само че сами вие сте си го избрали. Може  ли да има нещо по-хубаво от това.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *