За Нас

Магазин за дамски дрехи Christa Fashion е в модния бизнес с облекла вече повече от двадесет години. През цялото това време се стремим да представяме пред нашите клиенти дамски облекла, които да са актуални и модни, но същевременно с това да са практични и удобни. Поради налагането на спортните облекла в последните години от модните дизайнери ние все повече предлагаме дамски дрехи в спортно-елегантен стил.

Непрекъснато търсим и се стремим да поддържаме оптимално съотношение между качество и цена. Стремим се да предлагаме артикули с високо качество на добра цена.

Магазинът за дамски дрехи предлага в своята колекция дамски блузи, рокли, поли, панталони, якета и др.

Дамските блузи са ежедневни и официални, изработени от висококачествени материи, като шифон, дантела, фино плетиво, памучно трико.

Специално внимание се отделя на дамските рокли, които са спортно-елегантни (плетени и трикотажни) или официални, изработени от тюл, еластични дантели, пайети и други фини и качествени материи.

Друг любим артикул, който винаги се поддържа в наличност са дамските гащеризони – дълги и къси.

Голяма част от колекцията за есенно-зимния период заемат дамските якета, които са доста разнообразни като модели с различни дължини и цветове. Те са изработени от висококачествени, сатенирани, непромокаеми материи, запълнени с гъши пух или силиконова вата, гарнирани с естествена кожа около качулката.

Бъдете винаги модерни и актуални с наша помощ!

Следвайте модните тенденции! Свържете се с нас на следния телефон: 0886908916
Работно време от 10.00 до 19,00 (без почивен ден)

Нашите приятели

Wood-Vision.com

Wood vision предлага слънчеви очила с дървени рамки. Стилни продукти, изработени от различни видове дървен материал. Може да откриете продукти като кръгли дървени очила от махагон, канадски дъб, бамбук. Разнообразни по форма модели кръгли очила, правоъгълни очила, Авиатор, Уейферър и др.

GlazyShop.com

Glazy Shop е онлайн магазин, специализиран в предлагането на модерни дамски чанти онлайн. Там може да намерите качествени ежедневни и официални чанти на достъпни цени.